Dierenartsen

 • Marike Oosterhoff

  Mijn naam is Marike Oosterhoff – van der Spek en ben in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2007 ben ik direct begonnen met werken in deze praktijk en nooit meer weggegaan. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot Jelle in Kampen. In 2011 kregen wij een zoon, genaamd Jip en in 2014 is onze dochter Puk geboren. In 2010 ben ik toegetreden tot de maatschap. De eerste jaren heb ik mij alleen beziggehouden met de zogenaamde “buitenpraktijk” (koeien, paarden, schapen, geiten). Langzamerhand ben ik steeds meer “binnen” gaan werken voor de gezelschapsdierenafdeling, en dit doe ik met veel plezier. Daarom heb ik in 2014 besloten me volledig toe te leggen op de kleine huisdieren. Een veelzijdige baan in een veelzijdige praktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

 • Carla Baltussen

  Mijn naam is Carla Baltussen. In 1993 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de Faculteit van Diergeneeskunde. Ik heb 15 jaar lang met veel plezier in een 'kleine huisdieren' praktijk in Zwolle gewerkt. Sinds 2010 werk ik in Kampen. Onze praktijk heeft ruime onderzoeksmogelijkheden en een deskundig team waarin ik me erg thuis voel. Zowel honden en katten als knaagdieren en vogels zijn mijn lust en mijn leven. Het doel is samen met de eigenaar een passende oplossing  of behandeling voor een probleem te vinden. Mijn belangstelling gaat met name uit naar inwendige ziekten en operaties. Ik probeer alle dieren in de praktijk gezond te houden of gezond te maken. Er zit in iedere patiënt en in iedere cliënt weer een uitdaging. Met veel plezier ga ik naar m’n werk, waar een lach en een traan dicht bij elkaar liggen.Ik zie jullie graag op de praktijk, met vriendelijke groet, Carla Baltussen.

 • Linda Tolhoek

  Mijn naam is Linda Tolhoek, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Dronten. In oktober 2014 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na een geweldige studententijd heb ik mij opnieuw gevestigd in de Flevopolder, ditmaal in Biddinghuizen. Gelijk na mijn afstuderen ging ik aan de slag bij DGC de nieuwe HANZE. Vanaf jongs af aan was ik tussen de dieren vinden en wist ik al snel wat ik later wilde worden: dierenarts! Ik werk voornamelijk in de prachtige buitenpraktijk, maar ik zal indien nodig ook (vakanties, verlof en ziekte van collegae) in de spreekkamer te vinden zijn.

 • Karin Stegmeijer

  Mijn naam is Karin Stegmeijer en ik woon samen met mijn vriend Hans, onze twee Border Collies (McCay en Youp) en kat (Dennis) in Zwolle. Na mijn afstuderen in 2015 heb ik waargenomen bij verschillende praktijken in Nederland en ben ik uiteindelijk ‘geland’ in Kampen bij DGC de nieuwe Hanze. Mijn hele leven houd ik mij al bezig met dieren, waaronder het trimmen van honden/katten en het trainen/fokken/showen van honden. Ook ben ik de laatste 10 jaar intensief bezig met Engelse Obedience, loop ik wedstrijden op het hoogste niveau met mijn eigen honden in Nederland en Engeland en geef ik hierin privéles en seminars. Dieren zijn mijn passie en spelen een enorm belangrijke rol in mijn leven. Tot ziens in de spreekkamer!