Dierenartsen

 • Frank Oort

  Mijn naam is Frank Oort. Na mijn afstuderen in 1992 heb ik eerst drie jaar in een gemengde praktijk in Noord Brabant gewerkt.Mijn dagelijkse werk bestaat tegenwoordig vooral uit bedrijfsbegeleiding van melkveebedrijven, het behandelen van zieke runderen en paarden en vruchtbaarheidsbegeleiding van paarden. Gelukkig gaat het belang van dier, eigenaar en dierenarts heel vaak samen; hierin ligt voor mij een grote uitdaging en daardoor een groot deel van het werkplezier. Ook ervaar ik het als een uitdaging om als praktijk steeds weer in te spelen op de veranderende vraag van de klantenkring, dat wil zeggen, de eigenaren van dieren.

 • Jan Hendrik Boeve

  Mijn naam is Jan Hendrik Boeve. In januari van 1980 zag ik het levenslicht in het prachtige idyllische dorp aan de IJssel genaamd IJsselmuiden.Van jongs af aan zat ik tussen de koeien en schapen. Studeren was toen voor mij nog niet weggelegd en zodoende ben ik eerst begonnen aan de studie biotechnologie aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden. Na afronding van deze studie ben ik alsnog in 2003 begonnen met de studie diergeneeskunde te Utrecht. Een fantastische studietijd gehad en bij tijd hard moeten studeren. De studie heb ik eind maart 2009 afgerond en per 1 april ben ik in Kampen werkzaam en ben 1 juli 2010 toegetreden tot de maatschap. Ik woon samen met mijn vrouw, zoontjes en dochter in Dronten.

 • René Baltussen

  Mijn naam is René Baltussen. Ik heb Diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht, waar ik in 1994 afgestudeerd ben. Ik heb sinds 1 februari 1996 gewerkt als dierenarts bij Dierenkliniek Hattem. Sinds 1 januari 2013 ben ik samen gegaan met de praktijk in Kampen en zijn wij samen doorgegaan onder de naam `DGC de nieuwe HANZE`. Mijn aandachtgebieden zijn rundvee, varkens en paarden. Daarnaast kunt u mij wel eens treffen tijdens de spreekuren bij de gezelschapsdieren.

 • Suzanne Henniphof - Verkleij

  Mijn naam is Suzanne Henniphof - Verkleij, ik ben geboren en opgegroeid op een boerderij aan de rand van Alphen aan den Rijn, in Zuid-Holland. Toen ik een jaar of 12 was kreeg ik in de gaten dat de dierenartsen mooi werk verrichtten bij onze koeien, varkens en schapen, vooral de operaties vond ik interessant. Dus ik besloot dat ik dierenarts wilde worden, en zo geschiedde!Gelijk na het afronden van mijn studie diergeneeskunde in Utrecht, kon ik aan de slag bij het diergeneeskundig centrum in Kampen. Het is hier een mooie omgeving met veel rundveebedrijven en vriendelijke mensen. Dit zijn prima ingrediënten om met plezier goede diergeneeskunde uit te oefenen!
  Ik woon inmiddels in Wilsum en in mn vrije tijd hou ik van sporten, koken, muziek en gezelligheid.

 • Linda Tolhoek

  Mijn naam is Linda Tolhoek, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Dronten. In oktober 2014 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na een geweldige studententijd heb ik mij opnieuw gevestigd in de Flevopolder, ditmaal in Biddinghuizen. Gelijk na mijn afstuderen ging ik aan de slag bij DGC de nieuwe HANZE. Vanaf jongs af aan was ik tussen de dieren vinden en wist ik al snel wat ik later wilde worden: dierenarts! Ik werk voornamelijk in de prachtige buitenpraktijk, maar ik zal indien nodig (vakanties, verlof en ziekte van collegae) ook in de spreekkamer te vinden zijn.

 • Henriëtte Bruggink

  Ik ben Henriëtte Bruggink en kom uit Kamperveen. Met het boerenbloed in de genen wist ik van jongs af aan al dat ik iets met dieren wilde gaan doen. In 2009 ben ik in Utrecht aan de opleiding Diergeneeskunde begonnen. In 2016 heb ik de studie afgerond in de richting landbouwhuisdieren. Na enkele maanden elders gewerkt te hebben en met een prachtige rondreis door Australië achter de rug, ben ik sinds maart 2017 werkzaam als rundveedierenarts bij DGC De Nieuwe Hanze. Ik ben blij deel uit te maken van dit team en deze praktijk en zie uit naar een fijne samenwerking. Naast de Diergeneeskunde houd ik me graag bezig met sporten, reizen en creativiteit.