Assistentes

 • Jannette Meima

  Goedendag, mijn naam is Jannette Meima. Ik ben geboren op 27 april 1971 en heb 2 prachtige jongetjes. Ik woon in Heerde, en als ik even niets te doen heb, lees ik graag en speel gitaar. Sinds 1 December 1990 ben ik werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Hattem. De eerste 10 jaar werkte ik fulltime, maar door de komst van de kinderen ben ik parttime gaan werken. Sinds enige tijd rijd ik 1x per maand bestellingen van veehouders rond. Nu de rundveepraktijk van Hattem is samengegaan met de praktijk in Kampen, verzorg ik deze service voor DGC de nieuwe HANZE.

 • Berdien Stoel

  Mijn naam is Berdien Stoel. Sinds december 2007 ben ik werkzaam bij het Diergeneeskundig Centrum. Ik woon, samen met mijn ouders en twee jongere broers, op een melkveebedrijf op Kampereiland. Hier melken wij, mijn vader, moeder, een broer en ik, ongeveer 80 melkkoeien. Verder hebben we een heleboel katten en een hele lieve hond, Fettje (spreek je in het Fries uit als Fetsje).Tijdens mijn opleiding Dier- en veehouderij aan de CAH in Dronten heb ik een half jaar stage gelopen in het DGC. Na mijn studie in 2006 te hebben afgerond kon ik niet besluiten welke opleiding ik vervolgens wilde gaan doen. Ik ben toen 8 maanden naar Nieuw Zeeland en Australië gegaan om te backpacken. Dit is een ervaring die ik niet had willen missen. Na terugkomst in Nederland heb ik besloten een cursus paraveterinair te doen in Barneveld.

 • Diane Vedder

  Mijn naam is Diane Vedder en ik ben sinds februari 1991 in dienst van het Diergeneeskundig Centrum. Na een bijna afgeronde opleiding fysiotherapie zocht ik in die tijd werk en kwam de functie van dierenartsassistente vrij in de toenmalige praktijk in IJsselmuiden. Na enige aarzeling of dit wel wat  voor mij zou zijn heb ik toch maar de stap gewaagd en uiteindelijk bleek het de juiste keuze. Mijn functie daar bestond met name uit medicijnen afgeven aan veehouders, telefoon beantwoorden en administratie.De gezelschapsdieren waren destijds in IJsselmuiden nog niet zo nadrukkelijk aanwezig, dit veranderde uiteraard enorm toen ik in onze nieuwe locatie aan de Europa-Allee kwam te werken. Maar al doende leert men….Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier in het DGC en heeft mijn functie zich uitgebreid met o.a. enkele managamenttaken.Mijn hobby’s zijn: muziek (zowel actief als passief), (gezelschaps)spelletjes en op vakantie gaan (Spanje, vooral de cultuur en de taal).

 • Esther Doorn

  Ik ben Esther Doorn, binnen dit gezellige team ben ik para-veterinair (assistente). Sinds mijn 16e ben ik, via een stage periode tijdens mijn opleiding, gestart in deze praktijk. Na het examen met goed gevolg te hebben afgerond kon ik hier blijven om als dierenartsassistente te werken.Vanwaar de interesse om dierenartsassistente te worden? Ik ben opgegroeid op het platteland omdat mijn vader melkveehouder was. Op mijn 11e jaar ben ik begonnen met paardrijden. Mijn ouders waren erg enthousiast en zijn hierdoor een paardenhouderij begonnen. Met al deze dieren kom je natuurlijk in aanraking met de dierenarts. Na een stage op de middelbare school was ik helemaal verkocht aan dit vak. Ik vind het echt geweldig om dieren op medisch gebied te kunnen helpen in een veterinaire kliniek. Daarnaast is het contact met mensen ook van grote waarde voor dit leuke beroep.
  Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, kinderen en labrador in Kampen, waar we heel veel plezier aan beleven!!