Dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak

Bedrijfsbehandelplan

Lees hier de laatste informatie over het bedrijfsbehandelplan.

Lees meer

Salmonella tankmelk positief?

Salmonella tankmelk positief!
Wat nu?

Meer over salmonella

Naar gezelschapsdieren

Klik hier om naar onze gezelschapsdieren site te gaan.

Naar gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Mogen wij ons aan u voorstellen? Wij zijn een dierenartsenpraktijk met twee aparte afdelingen, namelijk de “landbouwhuisdieren” en de “gezelschapsdieren”. Beide teams bestaan uit gedreven en ambitieuze dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak. Wij helpen u graag met al uw vragen over uw huisdier. Of u nou in Kampen, Dronten, Ens, Zwolle of in andere plaatsen woont; vele mensen hebben de weg naar ons toe al gevonden. De praktijk staat aan de rand van Kampen en is goed aan te rijden vanuit alle richtingen (Zwolle en Dronten). Wij staan voor goede kwaliteit diergeneeskunde vanuit liefde voor het dier!

Wij hopen u op deze site goed te kunnen informeren over zowel onze praktijk als over algemene (ziektekundige) zaken. De website is verdeeld in 2 hoofdonderdelen: het onderdeel ”landbouwhuisdieren” (veehouderij) en ”gezelschapsdieren” (individueel gehouden dieren). Mocht u iets missen en/of aanbevelingen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Onze diergeneeskundige behandelingen

Bij DGC De Nieuwe Hanze geven we uw huisdier alle zorg die hij of zij nodig heeft. Bekijk onderstaand de behandelingen per diersoort.

Team

Kijk mee in onze praktijk

Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl