Katten
Katten

Katten

De kat is een van de meest populaire huisdieren in Nederland. Deze dieren worden soms als binnenkat en soms als buitenkat gehouden. Het overgrote deel van de huiskatten is van het overkoepelende ras Europese Korthaar, ook wel de huis-, tuin- en keukenkat genoemd. Katten worden gemiddeld 14 jaar oud, tenzij om raskatten gaat. De gemiddelde levensverwachting van een raskat is op zijn hoogst 13 jaar. De oudste kat ooit in Nederland werd 28 jaar oud, ongetwijfeld dankzij goede zorg.

Behandelingen voor katten

We garanderen de beste zorg voor uw kat dankzij ons gespecialiseerde personeel dat werkt met de modernste technieken. Onze uitgebreide apparatuur maakt het mogelijk om zowel standaardbehandelingen als specialistische operaties in onze eigen praktijk uit te voeren. In de dierenartsenpraktijk beschikken we over tandheelkundige materialen en röntgen- en echografie-apparatuur. Naast deze intensieve zorg bieden we basisinformatie, zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw kat.

Ons zorgplan zorgt voor zekerheid

Het Nieuwe HANZE Zorgplan geeft u de zekerheid van de beste zorg voor uw huisdier tegen een laag tarief met gespreide betaling. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u de jaarlijkse vaccinaties voor uw kat, verzorgen we een halfjaarlijkse check-up en bieden we u producten voor preventieve zorg. Ook ontvangt u 10% korting op onze producten en overige diensten die niet zijn inbegrepen bij het zorgplan (excl. kattenvoeding en laboratoriumkosten).

Tarief Nieuwe HANZE Zorgplan voor katten

Plan:

Maandelijkse kosten


Kat

€ 16,00

 

De Dierenarts in Dronten en Kampen

DGC De Nieuwe HANZE heeft ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Is uw dier niet eerder in onze praktijk geweest? Schrijf uw huisdier dan in via onze inschrijfpagina. Wanneer u een afspraak wilt maken voor uw kat, kunt u contact opnemen via onderstaande nummers.

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl