Dierenartsen

 • Marike Oosterhoff

  Mijn naam is Marike Oosterhoff – van der Spek en ben in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2007 ben ik direct begonnen met werken in deze praktijk en nooit meer weggegaan. Sinds 2008 woon ik met mijn echtgenoot Jelle in Kampen. In 2011 kregen wij een zoon, genaamd Jip en in 2014 is onze dochter Puk geboren. In 2010 ben ik toegetreden tot de maatschap. De eerste jaren heb ik mij alleen beziggehouden met de zogenaamde “buitenpraktijk” (koeien, paarden, schapen, geiten). Langzamerhand ben ik steeds meer “binnen” gaan werken voor de gezelschapsdierenafdeling, en dit doe ik met veel plezier. Daarom heb ik in 2014 besloten me volledig toe te leggen op de kleine huisdieren. Een veelzijdige baan in een veelzijdige praktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

 • Carla Baltussen

  Mijn naam is Carla Baltussen. In 1993 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de Faculteit van Diergeneeskunde. Ik heb 15 jaar lang met veel plezier in een 'kleine huisdieren' praktijk in Zwolle gewerkt. Sinds 2010 werk ik in Kampen. Onze praktijk heeft ruime onderzoeksmogelijkheden en een deskundig team waarin ik me erg thuis voel. Zowel honden en katten als knaagdieren en vogels zijn mijn lust en mijn leven. Het doel is samen met de eigenaar een passende oplossing  of behandeling voor een probleem te vinden. Mijn belangstelling gaat met name uit naar inwendige ziekten en operaties. Ik probeer alle dieren in de praktijk gezond te houden of gezond te maken. Er zit in iedere patiënt en in iedere cliënt weer een uitdaging. Met veel plezier ga ik naar m’n werk, waar een lach en een traan dicht bij elkaar liggen.Ik zie jullie graag op de praktijk, met vriendelijke groet, Carla Baltussen.

 • Marije Hiemstra

  Ik ben Marije Hiemstra en sinds januari 2009 werk ik bij DGC De nieuwe Hanze. Ik ben in mei 2006 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en heb sindsdien bij verschillende praktijken in het hele land gewerkt. Ik behandel alle kleine huisdieren en heb een bijzondere interesse voor kleine zoogdieren zoals konijnen, knaagdieren en fretten. Ook met uw reptiel of amfibie kunt u bij mij terecht.Binnen de diergeneeskunde gaat mijn aandacht behalve naar de kleine knagers en andere exoten ook uit naar chirurgie en tandheelkunde. Verder vind ik het erg leuk wanneer uw pup of kitten voor de eerste keer hier komt. Ik probeer het bezoek dan ook altijd zo prettig mogelijk te laten verlopen zodat uw dier nog een tweede keer naar ons toe wil komen.Ik ben getrouwd, heb twee dochters en een zoon en woon in Kampen. Ons huis delen we verder met Cairnterrier Distel, de poes Bowie en konijn Ollie. Ik hoop u binnenkort op DGC De nieuwe Hanze te zien samen met uw huisdier!

 • René Baltussen

  Dierenarts René Baltussen is rundveedierenarts en daarnaast ook vaste invalkracht voor de gezelschapsdierenpraktijk.

 • Linda Tolhoek

  Mijn naam is Linda Tolhoek, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Dronten. In oktober 2014 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na een geweldige studententijd heb ik mij opnieuw gevestigd in de Flevopolder, ditmaal in Biddinghuizen. Gelijk na mijn afstuderen ging ik aan de slag bij DGC de nieuwe HANZE. Vanaf jongs af aan was ik tussen de dieren vinden en wist ik al snel wat ik later wilde worden: dierenarts! Ik werk voornamelijk in de prachtige buitenpraktijk, maar ik zal indien nodig ook (vakanties, verlof en ziekte van collegae) in de spreekkamer te vinden zijn.