Actueel

Vacature gezelschapsdierenarts

Lees meer

Nieuwsbrief Oktober 2017

 

Onze nieuwsbrief Oktober 2017 is nu te lezen! Met info over de beste voeding voor uw konijn en medische info over hond en kat. Ook over vuurwerkangst en wat u hier nu al tegen kunt doen, leest u in onze nieuwsbrief.

Lees meer

Nieuwsbrief Juni 2017

Lees hier onze nieuwsbrief Juni 2017! Met een paar mooie acties, handige informatie en een videoverslag van onze dierenarts Marike. Zij ging op bezoek bij een nestje oud-duitse herderpuppies voor een 1e controle en vaccinatie.
Lees meer

Patiënt Nika de boxer

Afgelopen week was Nika de boxer bij ons voor een teenamputatie.

Lees meer

Nieuwsbrief april 2017

Onze nieuwsbrief April 2017 is uit! Met tips voor de lente, informatie over nieraandoeningen en over speciale voeding bij gewrichtsproblemen. Vergeet ook niet onze castratie- en sterilisatie actie voor katten. Alleen deze maand loopt de actie nog!

Lees meer

Konijnen entdag 8 maart!

Het voorjaar komt er weer aan en de temperaturen gaan weer omhoog. Daarmee neemt ook het risico op konijnenziektes als myxomatose en VHD toe. Voorkom dat uw konijn deze ernstige ziektes oploopt en laat uw dier(en) vaccineren! Op woensdag 8 maart houden wij weer een vaccinatiedag voor het enten tegen VHD-2. Uw konijn is dan een halfjaar goed beschermd. De jaarlijkse vaccinatie tegen myxomatose en VHD kan gelijktijdig gegeven worden of op een ander moment.
Lees meer

Castratie- en sterilisatieactie

Sterilisatie- en castratieactie in januari, februari, maart en april! Sterilisatie poes      € 82,50 Castratie kater        € 42,00  
Lees meer

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016
Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2016

Let op! Onze openingstijden zijn gewijzigd: Van maandag t/m donderdag is onze praktijk gesloten om 19.00 uur.

Blaasklachten bij de kat

Geregeld zien wij op onze praktijk katten met blaasklachten. De meest voorkomende symptomen zijn: in huis plassen, buiten de kattenbak plassen, kleine plasjes

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2016

Onze nieuwsbrief is er weer! Lees alles over ons nieuwe Huisdieren ZorgPlan. Verder tips voor een zorgeloze zomer met uw huisdier. En in de maand juni kunt u uw huisdier voor €20,= laten chippen (incl. registratie).

Lees meer
Getoond 1–10 van 22123