Gyselle van Putten
Gyselle van Putten

Gyselle van Putten

Ik ben Gyselle van Putten en ik ben sinds februari 2019 werkzaam als paraveterinair (dierenartsassistente) bij DGC de Nieuwe Hanze.

Ik woon samen met mijn vriend en twee honden in Oldebroek. Ik ben al heel mijn leven gek van dieren en ben daarom ook de opleiding paraveterinair gaan volgen. Dit heb ik gedaan op de AOC de Groene Welle in Zwolle. Na mijn opleiding kon ik meteen aan de slag als assistente bij een dierenartspraktijk. Ik heb daar veel werkervaring opgedaan. Ik kan dan ook zeggen dat ik het werk als paraveterinair geweldig vind. Het is heel afwisselend.  En zowel het werken met mensen en dieren is leuk.

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden bij mijn paard en wandel ik graag met de honden. Ook ben ik echt een familiemens en ben ik graag bij mijn familie en vrienden.  Ik zet mij graag in voor dingen. En wil mij met liefde inzetten voor de veterinaire zorg van uw huisdier. Ik hoop u en uw huisdier dan ook graag te ontmoeten in de praktijk! U kunt mij vinden aan de balie, in de apotheek of in de O.K. Tot snel!

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl