Dierenarts Swifterbant

Dierenarts Swifterbant

Betrokken en ervaren dierenarts nabij Swifterbant

DGC De Nieuwe Hanze is een dierenarts in de buurt van Swifterbant die graag klaarstaat voor alle honden, katten, knaagdieren en konijnen. We geven uw dier in onze moderne praktijk de zorg en aandacht die het verdient en nodig heeft. Onze locatie in Dronten is vanuit Swifterbant binnen 10 minuten te bereiken. Dankzij de vele behandelmogelijkheden kunt u altijd rekenen op de beste zorg voor uw dier. Maak een afspraak en ontdek de voordelen van DGC De Nieuwe Hanze:

    • In één praktijk alle zorg voor uw dier
    • Deskundige dierenartsen voor de beste zorg
    • Praktijk binnen 10 minuten bereikbaar vanuit Swifterbant
    • Gratis en voldoende parkeerplekken voor de deur
    • In het geval van spoed 24/7 bereikbaar

Maak een afspraak voor uw dier bij DGC De Nieuwe Hanze

Bent u benieuwd naar onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken in onze praktijk? Neem gerust contact met ons op. We helpen uw dier graag. We zijn te bereiken via 0321 205 999, maar u kunt ook direct online een afspraak maken. Komt uw huisdier voor het eerst langs in onze praktijk? Schrijf uw dier gemakkelijk in via onderstaande button. Met spoed op zoek naar een dierenarts nabij Swifterbant? We staan 24/7voor u en uw dier klaar!

0321 205 999Afspraak makenInschrijven

Na een slechte ervaring bij een eerdere dierenarts kwamen we bij Marike terecht. Ze stelt onze kat altijd volledig op haar gemak en is zeer deskundig.”
Elise Dam uit Swifterbant

Spoed dierenarts in Swifterbant

Heeft uw dier met spoed hulp nodig? Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. Lees meer over onze spoed dierenartsen ontdek bij welke symptomen u direct contact met ons moet opnemen.

0321 205 999

De beste zorg voor uw dier onder één dak

We beschikken in onze moderne dierenartsenpraktijk nabij Swifterbant over alle apparatuur en voorzieningen om uw dier te voorzien van de beste zorg. U kunt bij ons terecht voor de juiste behandeling voor uw hond, kat, knaagdier, konijn of fret. Denk hierbij aan controles, gebitsbehandelingen en gespecialiseerde operaties tot vaccinaties. Ook verzorgen we de begeleiding van puppy’s en kittens. Onze ervaren dierenartsendenken graag met u mee en kiezen de behandeling die past bij de behoeften van u en uw dier.

Tijdens een fijne wandeling op de zondagochtend stapte mijn hond met zijn pootje in een stuk glas. Gelukkig was DGC De Nieuwe Hanze ook in het weekend bereikbaar en huppelde mijn viervoeter weer snel vrolijk rond. Bedankt voor de goede zorg!”
Marjolein Schram uit Swifterbant

Neem contact op met DGC De Nieuwe Hanze

Ontvangt u graag meer informatie over de juiste behandeling voor uw dier of wilt u een afspraak maken bij de dierenarts? Neem contact met ons op via 0321 205 999of vul ons online afsprakenformulier in. Indien uw dier nog niet eerder bij ons is geweest, schrijft u hem hieronder eenvoudig in.

0321 205 999Afspraak maken

Inschrijven

Gegevens huisdier

Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl