Puppy groeibegeleiding

Puppy groeibegeleiding

Geef uw pup een gezonde start!

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe pup! De nieuwe huisgenoot brengt veel plezier en gezelligheid, maar u zult misschien ook vragen hebben en informatie en advies willen tijdens het opgroeien van uw pup. Daarom bieden wij in onze praktijk graag onze expertise aan door middel van onze speciale puppy-groeibegeleiding.

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

 

De groeifase is de belangrijkste periode in het leven van uw hond. Uw pup groeit snel, maar is tegelijkertijd nog erg kwetsbaar. Het afweersysteem is nog niet goed ontwikkeld, waardoor de kans op ziekte is vergroot. Ook het maag-darmkanaal werkt nog niet optimaal, waardoor uw pup eerder last kan krijgen van diarree. Daarom is zeker in deze periode een goede voeding bijzonder belangrijk!

Wij adviseren voor pups ons huismerk DGC de nieuwe Hanze Puppyvoeding. Deze speciale puppyvoeding bevat, naast alle bouwstoffen voor een gezonde groei, een aantal specifieke ingrediënten die een goed werkend afweersysteem  bevorderen. Deze voeding heeft een optimale verteerbaarheid en is een volledige, smakelijke voeding. Ter kennismaking met deze voeding krijgt u van ons een puppypakket mee.

De puppy-groeibegeleiding gaat van start na de laatste puppy enting op 12 weken leeftijd. De begeleiding wordt gedaan door een paraveterinair (assistente) en houdt het volgende in:

*Gewichtscontrole met daaraan gekoppeld een voedingsadvies op maat.

*Wennen aan het rustig blijven staan en zich laten onderzoeken.      

*Bespreken gebitsverzorging, vachtverzorging etc.

*Bespreken ontwormen, vlooienbestrijding etc.

*Bespreken gedrag en opvoeding.

Tegelijkertijd proberen we het voor de pup aangenaam te maken, zodat hij een positieve associatie opbouwt met wat er in de dierenartspraktijk gebeurt. En uiteraard kunt u bij ons met al uw vragen terecht tijdens het puppy consult.


In combinatie met onze DGC de nieuwe Hanze puppyvoeding is de groeibegeleiding gratis! Geeft u andere voeding waar u tevreden over bent, ook dan kunt u zich opgeven voor de puppy-groeibegeleiding. De kosten zijn dan €12,50 per consult.

Wij wensen u veel plezier toe met uw hond en staan u graag terzijde met advies en goede raad!

 

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl