Actueel

Actueel

Nieuwsbrief Oktober 2018

Winnaar fotowedstrijd! Het was nog een hele klus om uit de vele inzendingen de allerleukste foto te kiezen. Toch sprong er uiteindelijk 1 winnende foto uit: De hond Dino en zijn baasje Suzanne, met recht de meest gekke foto! Suzanne en Dino winnen één jaar lang gratis het 'Nieuwe HANZE Zorgplan'!

Nieuwsbrief Augustus 2018

Nieuw in onze praktijk: Bravecto Plus voor de kat! Lees meer in onze Nieuwsbrief. Vergeet niet mee te doen aan onze Fotowedstrijd 2018! In augustus kunt u uw meest gekke, leuke foto van (u en) uw huisdier naar ons mailen.

Nieuwsbrief juni 2018

Lees hier onze Nieuwsbrief Juni 2018: Alles over ons vernieuwde Zorgplan, chippen tegen actietarief, informatie over Neospora, en als leuke extra.. onze Fotowedstrijd! Doe mee en check vast wat u kunt winnen voor uw huisdier! Ons Zorgplan heeft vanaf juni 2018 een nieuwe naam: het 'Nieuwe HANZE Zorgplan'. Het Zorgplan is vernieuwd en vanaf juni 2018....

Nieuwsbrief juni 2018

Lees hier onze Nieuwsbrief Juni 2018: Alles over ons vernieuwde Zorgplan, chippen tegen actietarief, informatie over Neospora, en als leuke extra.. onze Fotowedstrijd! Doe mee en check vast wat u kunt winnen voor uw huisdier! Ons Zorgplan heeft vanaf juni 2018 een nieuwe naam: het 'Nieuwe HANZE Zorgplan'. Het Zorgplan is vernieuwd en vanaf juni 2018....

Nieuwsbrief april 2018

Het voorjaar is in volle gang en dat betekent dat het risico op sommige parasieten weer groter wordt voor hond en kat. Vlooien en teken worden weer actief. Heeft uw huisdier ...

Nieuwsbrief februari 2018

Onze Nieuwsbrief Februari 2018 is uit!  Heeft uw hond of kat een gezond gewicht? Is het een alleseter of juist een moeilijke eter? En hoe kun je nu eigenlijk zien of een dier goed op gewicht is of te zwaar? Voor een goed advies kunt u bij ons terecht! En helemaal in de maanden februari en maart, want dan is er een leuke actie met als doel: Help uw huisdier naar een gezond gewicht.

Satiety Challenge

De Royal Canin Satiety Challenge: Gezond afvallen onder begeleiding! Wist u dat maar liefst 50% van de katten en honden overgewicht heeft? Een kilo’tje meer of minder maakt echt verschil. Wist u dat 1kg overgewicht bij een kleine hond gelijk staat aan 7kg overgewicht bij de mens? En dat 1kg overgewicht bij een kat gelijk staat aan 16kg overgewicht bij de mens? Met de Royal Canin Satiety Challenge helpen we uw kat of hond onder begeleiding afvallen, zonder hongergevoel. Doe nu mee en ontvang 50% korting op de eerste maand voeding – en een presentje bij iedere vervolgafspraak!

Nieuwsbrief December 2017

Via deze weg willen wij u allen wederom enorm bedanken voor het door u gestelde vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Aankomend jaar .. 

Nieuwsbrief Oktober 2017

  Onze nieuwsbrief Oktober 2017 is nu te lezen! Met info over de beste voeding voor uw konijn en medische info over hond en kat. Ook over vuurwerkangst en wat u hier nu al tegen kunt doen, leest u in onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Juni 2017

Lees hier onze nieuwsbrief Juni 2017! Met een paar mooie acties, handige informatie en een videoverslag van onze dierenarts Marike. Zij ging op bezoek bij een nestje oud-duitse herderpuppies voor een 1e controle en vaccinatie.

Patiënt Nika de boxer

Afgelopen week was Nika de boxer bij ons voor een teenamputatie.

Nieuwsbrief april 2017

Onze nieuwsbrief April 2017 is uit! Met tips voor de lente, informatie over nieraandoeningen en over speciale voeding bij gewrichtsproblemen. Vergeet ook niet onze castratie- en sterilisatie actie voor katten. Alleen deze maand loopt de actie nog!

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief oktober 2016

Let op! Onze openingstijden zijn gewijzigd: Van maandag t/m donderdag is onze praktijk gesloten om 19.00 uur. Blaasklachten bij de kat Geregeld zien wij op onze praktijk katten met blaasklachten. De meest voorkomende symptomen zijn: in huis plassen, buiten de kattenbak plassen, kleine plasjes

Nieuwsbrief juni 2016

Onze nieuwsbrief is er weer! Lees alles over ons nieuwe Huisdieren ZorgPlan. Verder tips voor een zorgeloze zomer met uw huisdier. En in de maand juni kunt u uw huisdier voor €20,= laten chippen (incl. registratie).

NIEUW het "Huisdieren ZorgPlan"

Sinds vandaag bieden wij het zogenaamde "Huisdieren ZorgPlan" aan. Dit is een voordeelplan, op maat gemaakt voor u en uw dier. Het voordeelplan is een gezondheidsprogramma wat het mogelijk maakt om de kosten van de preventieve zorg van uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt ons maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier de jaarlijkse vaccinatie, kwalitatief zeer goede producten tegen wormen en vlooien, een half-jaarlijkse check-up en u ontvangt 10% korting op alle producten en diensten (m.

Nieuwsbrief April 2016

Het is weer voorjaar! Met zacht lenteweer, de natuur die weer op gang komt en ook, vlooien en teken die weer actief worden! Door het zachte weer van afgelopen winter zijn er nu al veel vlooien en teken, hoewel de lente pas net begonnen is. Vlooien bijten uw hond of kat en zuigen bloed. Ze vermenigvuldigen zich zeer snel en..

Nieuwsbrief februari 2016

Onze nieuwsbrief is weer uit! Met onder andere informatie over de gebitsmaand, over het nieuwe virus onder konijnen, rhd-2, en nog veel meer. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief december 2015

  Wij wensen u en uw huisdier fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2016! Onze nieuwsbrief december 2015 is er met extra informatie en tips voor Oud&Nieuw en nog veel meer!

Nieuwsbrief Oktober 2015

Bekijk onze nieuwsbrief! In november doen wij mee aan een landelijke chipactie voor konijnen. Konijnen ontsnappen nog wel eens, maar ook veel konijnen worden gedumpt en/of komen in een opvang terecht.

Antibioticagebruik

Het gebruik van antibiotica is steeds meer aan wettelijke regels gebonden. In de praktijk betekent dit dat antibiotica alleen gegeven mag worden als het echt nodig is. En wanneer is dat echt nodig?

Nieuwsbrief Augustus 2015

Bekijk onze nieuwsbrief! Fotowedstrijd: “Vakantietijd! Lekker genieten!” Vakantietijd! Een heerlijke tijd voor u en uw huisdier! Meer tijd voor elkaar, tijd om uit te rusten of juist de tijd om erop uit te trekken. Mail uw mooiste foto waarop uw huisdier geniet van de rust, het weer of juist de activiteit.

Nieuwsbrief juni 2015

Bekijk onze nieuwsbrief! Geregeld gebeurt het dat katten vermist raken. Wordt de kat weer gevonden, dan is het fijn als het beestje snel herenigd kan worden met zijn baasje. Of dat de eigenaar in ieder geval op de hoogte gebracht kan worden van de situatie.

Nieuwsbrief April 2015

Bekijk onze nieuwsbrief! De jaarlijkse enting beschermt hond en kat tegen ernstige ziektes die in Nederland nog geregeld de kop opsteken. De afgelopen jaren zijn er een aantal uitbraken van kattenziekte geweest, waarbij veel slachtoffers het niet overleefd hebben. Gevaccineerde katten waren wel goed beschermd. Het afgelopen jaar hebben wij ook enkele honden met de ziekte van Weil moeten behandelen.

Nieuwe naam!

Per 1 januari 2013 is onze naam veranderd van Diergeneeskundig Centrum West-Overijssel in: DierGeneeskundig Centrum de nieuwe HANZE. Wij zijn een dierenartsenpraktijk met twee aparte afdelingen, namelijk de “landbouwhuisdieren” en de “gezelschapsdieren”. Beide teams bestaan uit gedreven en ambitieuze dierenartsen met passie voor hun vak.

Karla is paraveterinair van het jaar 2013!

Bekijk het filmje!

Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl