Actueel

Actueel

Nieuwsbrief Juni 2019

Open dag Dronten. 13 april jl. was het zover. De officiële opening van onze tweede vestiging in Dronten. Hier hebben we een unieke samenwerking met de Groot Diervoeders.

Satiety Challenge

De Royal Canin Satiety Challenge: Gezond afvallen onder begeleiding! Wist u dat maar liefst 50% van de katten en honden overgewicht heeft? Een kilo’tje meer of minder maakt echt verschil. Wist u dat 1kg overgewicht bij een kleine hond gelijk staat aan 7kg overgewicht bij de mens? En dat 1kg overgewicht bij een kat gelijk staat aan 16kg overgewicht bij de mens? Met de Royal Canin Satiety Challenge helpen we uw kat of hond onder begeleiding afvallen, zonder hongergevoel. Doe nu mee en ontvang 50% korting op de eerste maand voeding – en een presentje bij iedere vervolgafspraak!

Patiënt Nika de boxer

Afgelopen week was Nika de boxer bij ons voor een teenamputatie.

NIEUW het "Nieuwe Hanze ZorgPlan"

Als praktijk bieden wij het zogenaamde "Nieuwe Hanze ZorgPlan" aan. Dit is een voordeelplan, op maat gemaakt voor u en uw dier. Het voordeelplan is een gezondheidsprogramma wat het mogelijk maakt om de kosten van de preventieve zorg van uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt ons maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier de jaarlijkse vaccinatie, kwalitatief zeer goede producten tegen wormen en vlooien, een half-jaarlijkse check-up en u ontvangt 10% korting op alle producten en diensten (m.

Antibioticagebruik

Het gebruik van antibiotica is steeds meer aan wettelijke regels gebonden. In de praktijk betekent dit dat antibiotica alleen gegeven mag worden als het echt nodig is. En wanneer is dat echt nodig?

Nieuwe naam!

Per 1 januari 2013 is onze naam veranderd van Diergeneeskundig Centrum West-Overijssel in: DierGeneeskundig Centrum de nieuwe HANZE. Wij zijn een dierenartsenpraktijk met twee aparte afdelingen, namelijk de “landbouwhuisdieren” en de “gezelschapsdieren”. Beide teams bestaan uit gedreven en ambitieuze dierenartsen met passie voor hun vak.

Karla is paraveterinair van het jaar 2013!

Bekijk het filmje!

Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgcdenieuwehanze.nl